• Посилання скопійовано

Визначено банки для виплат вкладів з неплатоспроможних банків

Автоматизована система виплат почне працювати з 20 лютого 2017 року

Визначено банки для виплат вкладів з неплатоспроможних банків

Фонд гарантування підписав договори з банками-агентами для здійснення виплат через Автоматизовану систему.

«Правекс-Банк», «Альфа-Банк», «Кредобанк», «Укргазбанк», «ПУМБ», «Таскомбанк» та Банк «Південний» отримали доступ до промислового процесингового центру Фонду гарантування.

Апробація Автоматизованої системи розпочнеться на наступному тижні.

Нагадаємо, що Автоматизована система виплат створена для того, щоб зробити максимально зручним процес отримання гарантованої суми вкладниками неплатоспроможних банків. Значно розширюється мережа пунктів виплат за рахунок того, що вкладник зможе обрати для отримання коштів відділення не одного банку, до якого Фонд направив Реєстр, а обирати серед усіх банків – агентів, що підключені до Системи.

Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоб до системи приєдналась якомога більша кількість банків, які відповідатимуть визначеним для банків-агентів критеріям.

Нормативно-правові акти Фонду, що дають можливість перейти до виплат за допомогою нової Автоматизованої системи виплат Фонду, набули чинності 31 січня 2017 року.

Джерело: Фонд гарантування вкладів фізосіб

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»