• Посилання скопійовано

МВФ погіршив прогноз зростання ВВП України

Міжнародний валютний фонд погіршив прогноз зростання ВВП України в 2018 році з 3,5% до 3,3%

МВФ погіршив прогноз зростання ВВП України

Економічна правда розповідає, що у прес-релізі Міжнародного валютного фонду він погіршив прогноз зростання ВВП України в 2018 році з 3,5% до 3,3%. 

При цьому незмінним залишився прогноз на наступний рік – кредитор як і раніше очікує зростання української економіки на 2,7%. У 2020 році реальний ВВП України, за прогнозом Фонду, повинен збільшитись на 3%.

На думку аналітиків МВФ, інфляція за підсумками року становитиме 11%, хоча раніше цей показник очікувався на рівні 10,9%.

У 2019 та 2020 роках зростання споживчих цін очікується на рівні 9,2% і 5,9% відповідно.

Нагадаємо, Рада директорів Світового Банку у вівторок ухвалила рішення про надання Україні фінансової гарантії (PBG) на 750 млн доларів.

Трохи згодом Рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалила програму допомоги stand-by для України на 14 місяців на загальну суму 3,9 млрд доларів.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Фінанси і банки/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»