• Посилання скопійовано

Виписка з особового рахунку підтверджує витрати на оплату банківських послуг

Податківці нагадали, що документом, який підтверджує суму витрат на оплату банківських послуг з розрахунково-касового обслуговування, може бути виписка з особового рахунка клієнта банку

Виписка з особового рахунку підтверджує витрати на оплату банківських послуг

ДФСУ у листі від 10.02.2016 р. №2673/6/99-99-19-02-02-15 зазначила, що виписка з особового рахунка клієнта банку може слугувати як документ, що підтверджує суму витрат на оплату банківських послуг з розрахунково-касового обслуговування.

Однак у ній має бути зазначено інформацію про надання банком таких послуг, сум операцій та має містити всі обов’язкові реквізити.

Нагадаємо, що виписки з особових рахунків клієнтів, що є регістрами аналітичного обліку, вміщують записи про операції, здійснені протягом операційного дня, та є підтвердженням виконаних за день операцій і призначаються для видачі або відсилання клієнту. Порядок, періодичність друкування та форма надання виписок (у паперовій чи електронній формі) з особових рахунків клієнтів обумовлюються договором банківського рахунка, що укладається між банком і клієнтом під час відкриття рахунка.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»