• Посилання скопійовано

Відкриття рахунку підприємця за 1 хвилину

Найшвидший спосіб відкрити поточний рахунок підприємця в банку

Відкриття рахунку підприємця за 1 хвилину

Минулого тижня кількість підприємців на обслуговуванні у ПриватБанку перевищила 500 000. Ювілейним клієнтом став Назарій Кондра зі Львівщини. Цікаво те, що рахунок підприємець відкрив самостійно на сайті банку pb.ua/fop.

Для відкриття поточного рахунку приватному підприємцю необхідно відвідати банк, витратити час та кошти. Типова ситуація? 

У ПриватБанку цю проблему вирішили ще близько року тому. Бізнесменам, які вирішать співпрацювати з фінустановою та відкрити рахунок, не потрібно буде відволікатися від бізнесу та виділяти час на зустріч із менеджером або візит у відділення. Рахунок можна відкрити на сайті банку в режимі онлайн. Процедура триватиме всього кілька хвилин. Відкриття рахунку на сайті безкоштовне.

 

Як це зробити?

По-перше, треба бути зареєстрованим підприємцем.

По-друге – клієнтом ПриватБанку як фізособа (наприклад, мати картку або депозит, користуватися Приват24 тощо), тобто банк повинен мати Ваші контактні дані.

По-третє, треба мати ЕЦП, отриманий в Приват24 для приватних клієнтів.

 

Приблизно 10 тис. підприємців України вже скористалися сервісом. 

До речі, сервіс працює цілодобово навіть у вихідні та свята.

Детальніше>>>

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/Власні фінанси

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Власні фінанси»