• Посилання скопійовано

З 1 вересня збільшено мінімальний розмір допомоги по безробіттю

Мінімальний розмір допомоги дорівнює 80% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 974 гривні 41 копійка – зафіксованому до 31.12.2014 року

З 1 вересня збільшено мінімальний розмір допомоги по безробіттю

ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, про збільшення мінімального розміру допомоги по безробіттю для осіб, страховий стаж яких протягом року, до надання їм статусу безробітних, становить не менше ніж шість місяців.  

Мінімальний розмір допомоги дорівнює 80% від прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 974 гривні 41 копійка – зафіксованому  до 31.12.2014 року.  

Постанова Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття від 23.07.2014 року №12 «Про внесення змін до постанови правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від 12 квітня 2012 року №327» застосовується з 1 вересня 2014року.

Джерело: ДФС у Закарпатській області

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»