• Посилання скопійовано

Методика від ПФУ: як заповнити та сформувати нові звіти з єдиного соціального внеску

Змінено порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування

Методика від ПФУ: як заповнити та сформувати нові звіти з єдиного соціального внеску

Постановою правління ПФУ від 10 грудня 2012 року № 24-1, внесено зміни до постанови правління ПФУ від 08 жовтня 2010 року  № 22-2 «Про порядок формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Дія вищезазначених змін поширюється на звітні періоди починаючи з 1 січня 2013 року. Тобто за січень звітуємо за новими формами та за новими правилами заповнення форм.

Нові форми:

Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування до органів ПФУ (дод. 4)

Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску (додаток 5)

Звіт про суми єдиного внеску, передбачені договором про добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування, які підлягають сплаті, та суми доплати до органів ПФУ (додаток 6)

Методика заповнення нових форм звітів >>

 

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»