• Посилання скопійовано

Чи можна подати електронну скаргу на відмову ДФС у реєстрації ПН/РК, складених до 1 січня 2018 року?

Чи може платник податків подати в електронній формі засобами електронного зв’язку скаргу на рішення про відмову у реєстрації в ЄРПН податкової накладної/розрахунку коригування, які були складені до 01.01.2018 року?

Чи можна подати електронну скаргу на відмову ДФС у реєстрації ПН/РК, складених до 1 січня 2018 року?

ДФСУ у підкатегорії 101.17 ресурсу «ЗІР» нагадує, що відповідно до п. 5 Порядку №117 скарга на рішення про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН подається платником податку в електронній формі засобами електронного зв’язку, визначеними ДФС.

При цьому Порядком не встановлено обмежень щодо подання скарги в електронній формі засобами електронного зв’язку на рішення про відмову у реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування, які були складені до 01.01.2018 року.

Нагадаємо, що Скаргу на рішення комісій ДФС про відмову у реєстрації ПН тепер можна подати через Електронний кабінет. Як саме - читайте тут>>

Докладно про розгляд таких скарг читайте в аналітиці>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Право і відповідальність/Оскарження

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оскарження»