• Посилання скопійовано

Абонент зможе попросити НКРЗІ перевірити якість мережі у себе вдома

НКРЗІ винесла на громадське обговорення проект Положення про вимірювання параметрів телекоммереж з метою здійснення державного нагляду

Вимірювання можуть проводитися тільки за умови надання споживачем згоди на доступ до приміщення і підключення вимірювального устаткування.
Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації розробила і винесла на громадське обговорення Положення про вимірювання параметрів телекоммереж з метою здійснення державного нагляду.
Вимірювання здійснюється за допомогою спеціалізованого вимірювального обладнання, підключеного до телекомунікаційної мережі.
У межах заходів держнагляду доступ до приміщення споживача послуг і підключення вимірювального обладнання до мережі з боку споживача здійснюється у разі його письмової згоди. Якщо вимірювання треба провести в рамках операцій правоохоронних органів, вони проводяться відповідно до закону.
Вимірювання також можуть проводитися за зверненням споживача, за умови надання ним згоди на доступ на територію, до приміщень і підключення вимірювального обладнання.
Документ оприлюднено на офіційному сайті регулятора для громадського обговорення.
За інформацією НКРЗІ

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Право і відповідальність/Захист прав споживачів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Захист прав споживачів»