• Посилання скопійовано

Гончарук анонсував міжнародний аудит ПФУ

Кабмін планує провести міжнародний аудит Пенсійного фонду, щоб розібратися з витратами відомства

Гончарук анонсував міжнародний аудит ПФУ

Економічна правда розповідає, що Кабінет міністрів планує провести міжнародний аудит Пенсійного фонду, аби розібратися з витратами відомства. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, під час виступу на Форумі Реформ.

«У Пенсійному фонді наразі плануємо міжнародний аудит професійною аудиторською компанією, щоб докорінно розібратися, що там відбувається з точки зору витрат. 

У цьому році ми точно дуже уважно подивимося, як адмініструються ці кошти, щоб отримати відповідь на запитання, де їх може бути зекономлені за рахунок зменшення адмінвитрат... так званого фроду», – сказав Гончарук.

Водночас він зазначив, що повна реформа системи потребуватиме не одного року..

«Питання пенсійної реформи дуже тісно пов'язане з тим, як розвиватиметься система оподаткування. У нас уже створено робочу групу, яка має напрацювати пропозиції щодо реформування податкової системи України», – зазначив він.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»