• Посилання скопійовано

До 1 січня 2021 року штрафи за невикористання РРО будуть застосовуватися у зменшених розмірах

Податківці нагадали, що до 1 січня 2021 року невикористання РРО буде штрафуватися за перше порушення у розмірі 10% від вартості проданих товарів, за наступні – у розмірі 50%

До 1 січня 2021 року штрафи за невикористання РРО будуть застосовуватися у зменшених розмірах

ДПС у Волинській області розповідає, що до 1 січня 2021 року продовжено період, протягом якого санкції, визначені п. 1 ст. 17 Закону України від 06.07.95 р. №265-/95-ВР «Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», будуть застосовуватися у зменшених розмірах, а саме:

  • 10% вартості проданих з порушенням, встановленими цим пунктом товарів (робіт, послуг) – за порушення вчине вперше;
  • 50% вартості проданих з порушенням, встановленими цим пунктом товарів (робіт, послуг) – за кожне наступне вчинене порушення.

Також на 01 січня 2021 року перенесено запровадження процедури «КЕШБЕК».

Довідково: Закон України від 17.03.2020 р. №533-IX «Про внесення змін до ПКУ та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)».

***

Читайте також: Відтермінування нових правил роботи з РРО через коронавірус: подробиці від ДПС

Джерело: ДПС у Волинській області

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»