• Посилання скопійовано

Мінцифри створило школу організацій з розвитку підприємництва

Школа організацій з розвитку підприємництва – новий проект для розвитку українського підприємництва

Мінцифри створило школу організацій з розвитку підприємництва

Міністерство цифрової трансформації України долучається до проєктів, що мають на меті розвиток підприємництва. Зокрема, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан взяла участь у прес-конференції щодо запуску Школи організацій з розвитку підприємництва.

Школа організацій з розвитку підприємництва – це дворічна програма для залучення малих та середніх підприємств до формування бізнес-клімату в невеликих українських містах. Завдяки програмі організації зможуть професійно представляти інтереси малого та середнього бізнесу, працювати над активним залученням підприємців до місцевого економічного врядування, налагодженням діалогу між владою та підприємцями, а також покращувати місцеве бізнес-середовище.

На заході Валерія Іонан презентувала проєкт Дія.Бізнес, що також спрямований на розвиток підприємництва.

«Міністерство цифрової трансформації має амбітну мету – змінити життя людей та бізнесу. Ми створюємо нову екосистему підтримки підприємництва в Україні. Для цього запустили онлайн-платформу Дія.Бізнес і підтримуємо Школу організацій з розвитку підприємництва. Якщо хочемо мати в Україні сильну екосистему підприємництва – потрібно розвивати бізнес-організації на місцях», – зазначила Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.

Взяти участь у програмі можуть представники неурядових організацій та ініціативних груп із невеликих міст (з населенням до 100 тис. осіб), що працюють у сферах адвокації, правозахисту, консультування, розбудови зв’язків, тощо.

В межах програми учасники дізнаються, як взаємодіяти з місцевою владою, отримають необхідні знання про моделі організацій з розвитку підприємництва та управління ними, сфокусуються на розбудові партнерських мереж та розробці ключових послуг та проєктів, дізнаються про залучення фінансування. Окрім того, учасники отримають індивідуальну менторську підтримку та можливість залучити грантове фінансування до 7000$ на реалізацію власних ініціатив, спрямованих на підтримку бізнесу.

Заповнити заявку на участь у Школі організацій з розвитку підприємництва: bit.ly/shkola_orp

Прийом заявок триватиме до 17 березня 2020 року включно.

Школа організацій з розвитку підприємництва реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) у співпраці з компанією CIVITTA.

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»