• Посилання скопійовано

Чи розповсюджується пільговий режим ввезення електромобілів на гібриди?

Автомобіль, одночасно оснащений електричним та двигуном внутрішнього згорання (гібридний), під пільгу не підпадає

Чи розповсюджується пільговий режим ввезення електромобілів на гібриди?

Офіс ВПП ДПС нагадує, що тимчасово, до 31 грудня 2022 року, звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції із ввезення на митну територію України та з постачання на митній території України транспортних засобів, оснащених виключно електричними двигунами (одним чи декількома), що зазначені у товарній підкатегорії 8703 90 10 10 згідно з УКТ ЗЕД (в тому числі вироблених в Україні), а також операції із ввезення на митну територію України товарів, зазначених у товарних підкатегоріях 8502 31 00 00, 8541 40 90 00, 8504 40 88 00 згідно з УКТ ЗЕД (п. 64 підр. 2 розд. XX перехідних положень ПКУ).

Платникам слід пам’ятати, що пільга розповсюджується виключно на авто з електричними двигунами, тобто автомобіль одночасно оснащений електричним та двигуном внутрішнього згорання (гібридний) під відповідний критерій не підпадає.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»