• Посилання скопійовано

Користь овочів та фруктів залежить від освітлення в супермаркеті

Овочі не будуть максимально корисними для здоров'я, якщо постійно лежать в темряві в холодильнику

Користь овочів та фруктів залежить від освітлення в супермаркеті

Качество продуктов зависит от условий их хранения. Однако чтобы фрукты и овощи были максимально полезными, недостаточно просто положить их в холодильник. Нужно создать условия хранения, которые имитируют естественную смену световых циклов (дня и ночи). Такой вывод сделали ученые из Университета Райса в Хьюстоне, штат Техас.

По мнению авторов исследования, фрукты, овощи, ягоды и зелень остаются живыми даже после того, как их собрали. Это означает, что их химический состав меняется в зависимости от освещения, при котором они находятся. Таким образом, они не будут максимально полезными для здоровья, если постоянно лежат в темноте в холодильнике или при круглосуточном освещении в супермаркете.

Джерело: Сьогодні

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»