• Посилання скопійовано

Які найпопулярніші професії в Україні: інформація від Державного центра зайнятості

В центрі зайнятості назвали професії, які мають найбільший попит серед роботодавців в Україні

Які найпопулярніші професії в Україні: інформація від Державного центра зайнятості

В центрі зайнятості назвали професії, які мають найбільший попит серед роботодавців в Україні. Про це у відповідь на запит кореспондента УНН повідомили в Державному центрі зайнятості Міністерства соціальної політики України.

"У розрізі професій найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників — водіїв, швачок, електромонтерів, слюсарів, електрогазозварювальників", — йдеться у відповіді на запит

Також вказано, що найбільшим попитом користуються оператори заправних станцій, монтери колії, токарі, трактористи, оператори та машиністи котельної, робітники з комплексного обслуговування будинків, маляри, муляри та столяри.

"Також затребувані працівники сфери послуг (продавці, кухарі, охоронники, офіціанти)", — вказано у відповіді на запит.

В сфері послуг потрібні також помічники вихователів, молодші медичні сестри, пекарі, бармени, соціальні робітники та перукарі.

"Стабільно високим залишається попит на професіоналів та фахівців з досвідом роботи — бухгалтерів, лікарів, вихователів, фармацевтів", — повідомили в Державному центрі зайнятості.

Повідомляється про попит на провізорів, вчителів та інженерів різних галузей.

"Серед найпростіших професій найбільш затребувані підсобні робітники, прибиральники, вантажники, двірники, опалювачі, укладальники-пакувальники, комірники, кухонні робітники та сторожі", — вказано у відповіді на запит.

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»