• Посилання скопійовано

Скільки сімей зможуть отримати у 2020 році при народженні дитини «пакунок малюка»?

У 2020 році понад 330 тис. сімей при народженні дитини отримають «пакунок малюка»

Скільки сімей зможуть отримати у 2020 році при народженні дитини «пакунок малюка»?

«У 2020 році більше 330 тис. сімей при народженні дитини отримають «пакунок малюка», – заявила Міністр соціальної політики Юлія Соколовська, коментуючи рішення Уряду, яке було прийняте на черговому засіданні 03 березня 2020 року.

За словами Юлії Соколовської, Мінсоцполітики розробило новий механізм фінансування одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» за рахунок Держбюджету-2020 та передбачило на цю програму 1,6 млрд грн.

Очільниця міністерства пояснила, що закінчується період пілотування проекту щодо «пакунку малюка», який проводився за підтримки міжнародних партнерів – структур Організації Об’єднаних Націй та у межах проекту міжнародної технічної допомоги «Забезпечення соціального захисту та відповідального батьківства в Україні». Відтепер Мінсоцполітики визначено головним розпорядником бюджетних коштів щодо надання сім’ям при народженні дітей одноразової натуральної допомоги «пакунку малюка».

Нагадаємо, що з 1 вересня 2018 роке, з початку реалізації проекту, 419 246 дітей отримали „пакунок малюкаˮ, що становить 99% від кількості народжених за цей період дітей (422 967), у тому числі 35 968 дітей забезпечено «пакунком малюка» у поточному році (народжено 36 103 дитини).

З 01.09.2018 здійснено доставку 450 557 «пакунків малюка».

Джерело: Міністерство соціальної політики

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»