• Посилання скопійовано

Уряд пообіцяв забезпечити захисними масками всі аптеки та лікарні

Необхідну кількість респіраторних масок та антисептичних засобів аптечні пункти та медустанови отримають до кінця наступного тижня

Уряд пообіцяв забезпечити захисними масками всі аптеки та лікарні

На засіданні Кабінету міністрів буде спрощена процедура забезпечення респіраторними масками аптек та лікарень у зв’язку з поширенням коронавірусу. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, необхідну кількість респіраторних масок та антисептичних засобів аптечні пункти та медустанови отримають до кінця наступного тижня.

«Є перебої саме в аптечній мережі (щодо антисептичних засобів та масок – ред.). Це пов’язано з тим, що ми забезпечили всі заклади охорони здоров’я. У нас є завдання Кабміну впродовж тижня забезпечити всім необхідним… Там є процедура, і сьогодні на засіданні буде прийнято рішення, щоб спростити цю процедуру, щоб якомога швидше все це відбулось», – заявив Данилов.

Секретар РНБО додав, що необхідну кількість медичних засобів будуть поставляти 436 виробників. За словами Данилова, кожен виробник отримає окреме замовлення.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про першу смерть від коронавірусу в Україні. Померла 71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.

В Україні офіційно підтвердили три випадки коронавірусу. Два випадки були підтверджені в Чернівецькій області, ще один – у жительки Житомирської області.

***

Всі новини на цю тему за посиланням>>>

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»