• Посилання скопійовано

Держава планує відшкодувати частину комунальних платежів на час карантину

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив Мінсоцполітики прорахувати суму коштів та обрати категорії громадян для відшкодування частини комунальних платежів на час введеного карантину

Держава планує відшкодувати частину комунальних платежів на час карантину

Економічна правда розповідає, що прем’єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству соціальної політики та Міністерству економіки прорахувати суму коштів та обрати категорії громадян (або можливо це будуть всі без виключення) для відшкодування частини комунальних платежів на час введеного карантину.

Про це він заявив під час засідання уряду.

«Тобто ми постановою ввели карантин. Ми закликаємо людей бути вдома. Держава має взяти на себе часткове відшкодування комунальних послуг, які зростуть у зв'язку з постійним перебуванням людей на самоізоляції вдома», – сказав він.

«Прошу розрахувати відсоток відшкодування, суму відшкодування та категорії громадян (або сказати, що це буде для всіх без виключення). В триденний термін прошу опрацювати, внести пропозиції не позачергове засідання уряду», – резюмує прем’єр.

Також Шмигаль постановив розрахувати і за необхідності прокомунікувати з керівниками держпідприємств відповідні компенсації до комунальних установ. 

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»