• Посилання скопійовано

З 29 березня у Київській області - додаткові обмеження через коронавірус

Запроваджено додаткові обмежувальні заходи на території смт Козин Обухівського р-ну та с. Лісники Києво-Святошинського р-ну. Зокрема, створено цілодобові КПП на в’їзді та виїзді у ці населені пункти

З 29 березня у Київській області -  додаткові обмеження через коронавірус

Від 29 березня та до 24 квітня 2020 р., з метою недопущення подальшого поширення коронавірусної хвороби та уникнення епідемічних ускладнень серед населення, запроваджено додаткові обмежувальні заходи на території смт Козин Обухівського р-ну та с. Лісники Києво-Святошинського р-ну.

Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, через високу кількість хворих у смт Козин Обухівського району та с. Лісники, Києво-Святошинського району.

Поліція спільно з Нацгвардією, Держпродспоживслужбою, місцевими органами самоврядування та виконавчою владою терміново визначає кількість, місця розташування та створюють цілодобові контрольно-пропускні пункти (КПП) на в’їзді та виїзді у ці населені пункти.

В’їзд та виїзд з цих населених пунктів приватним автотранспортом, а також легковими автомобілями, що здійснюють перевезення пасажирів, може бути здійснений виключно через контрольно-пропускні пункти.

Хворі з лабораторно підтвердженим захворюванням на COVID-19 та контактні особи з підтвердженими випадками захворювання, не зможуть виїхати з указаних територій. В’їхати не зможуть мешканці інших населених пунктів, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

Працівників, яких залучають для роботи на КПП забезпечують засобами термометрії, засобами індивідуального захисту, харчуванням, наметами тощо.

Усім водіям та пасажирам, які перетинатимуть КПП в обох напрямках, обов’язково вимірюватимуть температуру.

Більше інформації - тут>>

Джерело: Київська міська державна адміністрація

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»