• Посилання скопійовано

Зеленський підписав указ про невідкладні заходи в економіці

Президент України В. Зеленський підписав указ №713/2019 про невідкладні заходи щодо забезпечення економічного зростання, стимулювання розвитку регіонів та запобігання корупції. Зокрема, до 1 січня 2020 року Уряд має внести до ВРУ законопроект щодо оновлення законодавства про працю

Зеленський підписав указ про невідкладні заходи в економіці

Економічна правда розповідає, що з метою прискорення економічного розвитку, подальшої децентралізації влади та запобігання корупції Кабінету міністрів доручено забезпечити розроблення та внести на розгляд Верховної Ради до 1 жовтня 2019 року законопроекти:

  • про обіг земель сільськогосподарського призначення;
  • про легалізацію грального бізнесу в Україні;
  • про внесення змін до деяких законів України щодо упорядкування видобутку бурштину в Україні;
  • про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо підвищення ефективності використання коштів Державного фонду регіонального розвитку.

До 1 січня 2020 року Кабмін має розробити та внести до парламенту законопроекти:

Також уряду доручено передбачити під час доопрацювання проекту закону про Державний бюджет України на 2020 рік відповідно до обґрунтованих потреб кошти на здійснення заходів, спрямованих на стимулювання економічного зростання, підвищення соціальних стандартів, розвиток гірських територій українських Карпат, а також збільшення обсягу коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»