• Посилання скопійовано

Мінекономіки посилить моніторинг продуктів соціального призначення

Денис Шмигаль дав доручення Мінекономіки проводити моніторинг цін продуктів соціального призначення та наявності таких продуктів у торговельних мережах

Мінекономіки посилить моніторинг продуктів соціального призначення

25 березня на засіданні Уряду Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль дав доручення Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України проводити моніторинг цін продуктів соціального призначення та наявності таких продуктів у торговельних мережах.

Таке рішення прийняте з метою недопущення спекулятивного зростання цін на продукти соціальних груп. Визначення та оновлення переліку таких продуктів доручено Державній службі статистики України.

Мінекономіки проводять моніторинг як цін, так і фізичної наявності продуктів на полицях магазинів в кожній області та продовжує постійний діалог з виробниками та постачальниками продуктів харчування.

Нагадаємо, що кожні два дні Мінекономіки робить зріз по торговельних мережах та опитує рітейлерів на предмет запасів продуктів харчування та товарів першої необхідності. Окрім цього, інформацію про ціни фіксує і Антимонопольний комітет, який продовжує виконувати всі свої функції.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»