• Посилання скопійовано

Президент України у Давосі назвав свої пропозиції інвесторам

За словами Зеленського, той, хто інвестує в Україну понад $100 млн, отримає персонального «опікуна» від Уряду

Президент України у Давосі назвав свої пропозиції інвесторам

Той, хто інвестує в Україну понад $100 млн, отримає персонального «опікуна» від Уряду, заявив Президент України Володимир Зеленський. 

«Ми зараз підготували нову програму, яка називатиметься Investment nanny. Про що це говорить? Кожному інвестору, великій компанії, яка приведе в Україну $100 мільйонів і більше, ми забезпечимо окремий контракт з державою. Саме держава вас захищатиме. У вас буде менеджер – investment nanny, який розмовляє п’ятьма мовами, і 24/7 цей менеджер буде з вами працювати – будь-яке питання, будь-яка проблема вирішуватиметься в контакті з цим менеджером, і не буде жодної проблеми», – повідомив Президент, відповідаючи на запитання засновника Всесвітнього економічного форуму Клауса Шваба на публічній сесії ВЕФ у Давосі.

Друга пропозиція від української влади – тим, хто готовий долучитися до великої приватизації в Україні, надаватимуть податкові канікули. 

«Всім інвеcторам, які готові включитися у велику приватизацію на суму $10 млн і більше, ми даємо податкові канікули – ви не будете сплачувати 5 років податок на прибуток», – розповів Володимир Зеленський.

Джерело: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»