• Посилання скопійовано

Комісію зі захисту бізнесу очолив Гончарук

Комісія створена з метою поліпшення бізнес-клімату в Україні та створення умов для залучення інвестицій

Комісію зі захисту бізнесу очолив Гончарук

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук очолив комісію із захисту бізнесу, створену постановою Кабінету міністрів від 16 жовтня, - розповідає «УНІАН» .

Як зазначається в положенні комісії, оприлюдненому на урядовому порталі, до її складу, крім очільника Кабміну, увійшли радник прем'єр-міністра, заступники міністрів різних міністерств (юстиції, розвитку економіки, внутрішніх справ), бізнес-омбудсмен, секретар Національної інвестиційної ради, заступники голови СБУ і директора Національного антикорупційного бюро, заступник директора Державного бюро розслідувань.

«Комісію створено з метою поліпшення бізнес-клімату в Україні та створення умов для залучення інвестицій, в тому числі іноземних, шляхом захисту бізнесу від незаконних посягань з боку органів державної влади, органів місцевого самоврядування, юридичних осіб публічного права, їх посадових і службових осіб, інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, осіб, прирівняних до них, недопущення перешкоджання законній діяльності суб'єктів підприємницької діяльності», – йдеться в постанові.

Нагадаємо, 2 вересня Гончарук заявив, що завданням нового уряду є зростання української економіки, як мінімум, на 40% за п'ять років. За його словами, для забезпечення завдання Кабміну щодо збільшення економічного зростання в найближчі п'ять років, ВВП України у 2020 році має зрости на 5%, а у 2021-2024 роках – збільшуватися, як мінімум, на 7% в рік.

За словами прем'єра, Україна для досягнення цієї мети в найближчі п'ять років має залучити 50 млрд дол. інвестицій.

***

Читайте також: Уряд утворив комісію з питань захисту бізнесу

Джерело: УНІАН

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»