• Посилання скопійовано

Уряд запустить онлайн-платформу, що консультуватиме бізнес

У лютому 2020 року в Україні планують запустити онлайн-платформу. Вона надаватиме консультації малим та середнім підприємствам щодо відкриття та побудови бізнесу

Уряд запустить онлайн-платформу, що консультуватиме бізнес

Hromadske розповідає, що в Україні планують запустити онлайн-платформу, яка консультуватиме малі та середні підприємства щодо відкриття та побудови бізнесу.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

«Кожен охочий зможе отримати консультацію щодо відкриття бізнесу, побудови ефективного менеджменту, цифрового маркетингу, продажів, HR, впровадження CRM/HR-систем та інших важливих функцій і напрямів. Це не просто набір порад, а можливість отримати допомогу від реального консультанта, який глибоко розуміє своє питання», – повідомив Федоров.

Зазначається, що консультації надаватимуться відеозв'язком. Робота над запуском платформи вже триває.

Наразі в уряді проводять опитування підприємців щодо питань, у яких їм потрібно буде допомога державних консультантів. Крім цього триває розробка методології навчання майбутніх консультантів та самої онлайн-платформи.

«Більше підприємців – більше робочих місць, зростання економіки, просто людське щастя від результату зростання», – додав Федоров.

Наразі в уряді не уточнюють, чи буде користування платформою безкоштовним.

Напередодні Федоров заявив, що у бюджеті на 2020 рік не передбачили видатків на запровадження проєкту «держава у смартфоні».

Раніше в уряді анонсували запуск електронного студентського квитка та водійських посвідчень. Допомогти з цим проєктом державі має ПриватБанк.

Джерело: Громадське радіо

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»