• Посилання скопійовано

Президент пообіцяв «вичистити» помилки у новому Трудовому кодексі

Президент наголосив, що ВРУ та Уряд працюють над сучасним трудовим законодавством і Трудовим кодексом

Президент пообіцяв «вичистити» помилки у новому Трудовому кодексі

У четвер, 10 жовтня, під час прес-марафону Президент України Володимир Зеленський повідомив, що помилки у змінах до нового Трудового кодексу будуть виправлені.

«Зараз працюють над сучасним трудовим законодавством і трудовим кодексом. Тобто там є багато пропозицій. Впевнений, там є багато дрібних помилок, які всі будуть вичищені. Впевнений, ми все зробимо, почуємо людей. Зараз не ідеальна система, але вона краща», – наголосив глава держави.

Він пообіцяв, що в Україні не буде радянського Трудового кодексу, а буде кодекс незалежної сучасної країни.

«Трудовий кодекс має захищати людей, захищати їх права, але й дати можливість, щоб компанія, бізнес, завод, фабрика, село могли брати і звільняти фахівців. Питання про жінок в декреті (які можуть бути звільненні, – прим. ред.) ми знімемо», – запевнив Президент, відповідаючи на запитання щодо звільнення жінки, яка перебуває у декреті, що передбачається у змінах до Трудового кодексу.

Нагадаємо, що за словами Зеленського, новий Трудовий кодекс треба ухвалити до кінця поточного року.

***

Читайте також:

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»