• Посилання скопійовано

Громадське харчування замінять на ресторанне господарство: прийнято за основу законопроект

Депутати ВРУ проголосували заміну терміну «громадське харчування» на термін «ресторанне господарство»

Громадське харчування замінять на ресторанне господарство: прийнято за основу законопроект

Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо ресторанного господарства».

Законопроектом №2136 пропонується внести до Господарського кодексуКодексу України про адміністративні правопорушення, законів України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів»«Про місцеве самоврядування в Україні»«Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»«Про побічні продукти тваринного походження, не призначені для споживання людиною»«Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» зміни, в яких термін «громадське харчування» замінити терміном «ресторанне господарство».

Проектом також пропонується доповнити перелік видів обов’язкового страхування у ст. 7 Закону України «Про страхування» страхуванням цивільної відповідальності суб’єкта господарської діяльності у сфері ресторанного господарства за шкоду, яка може бути заподіяна життю чи здоров’ю третіх осіб унаслідок проведення такої діяльності.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»