• Посилання скопійовано

Як отримати ліцензію на продаж алкоголю?

Для отримання ліцензії на роздрібний продаж алкоголю достатньо подати заяву довільної форми до ГУ ДПС області за місцем торгівлі

Як отримати ліцензію на продаж алкоголю?

ДПС у Львівській області нагадує, що для отримання ліцензії на здійснення роздрібного продажу алкоголю достатньо подати заяву довільної форми до Головного управління ДПС у області за місцем торгівлі суб’єкта господарювання. Заява може бути подана безпосередньо до Головного управління ДПС уповноваженою особою заявника, надіслана поштою або передана через центри обслуговування платників, створені в державних податкових інспекціях.

У заяві повинно бути зазначено вид господарської діяльності, на провадження якого суб’єкт господарювання має намір одержати ліцензію (роздрібна торгівля алкогольними напоями), адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

Важливо не забути попередньо зробити оплату за ліцензію.

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»