• Посилання скопійовано

Роздрібних торгівців алкоголем й нафтопродуктами та ремонтників побутової техніки звільнили від використання печаток

Сьогодні, 10 травня, Кабмін скасував ряд актів, щоб зменшити навантаження на підприємства роздрібної торгівлі алкогольними напоями, торгівлі нафтопродуктами та ремонту побутової техніки в частині використання печаток

Роздрібних торгівців алкоголем й нафтопродуктами та ремонтників побутової техніки звільнили від використання печаток

Уряд скасував ряд актів, щоб зменшити навантаження на підприємства роздрібної торгівлі алкогольними напоями, торгівлі нафтопродуктами та ремонту побутової техніки в частині використання печаток. Про це повідомила прес-служба Мінекономрозвитку.

Як відомо, в минулому році було ухвалено Закон, який остаточно скасував використання печаток. Про це ми писали тут>>

Однак, деякі акти КМУ досі вимагають цього. Так, зокрема, потрібна печатка на цінниках до алкогольних виробів. Досі діяла заборона приймати нафтопродукти на АЗС при невідповідності пломби на цистерні відбитку печатки на товаротранспортній накладній або обов’язкове дублювання на паперовому носії документів, складених в електронній формі і таке інше.

Сьогодні всі ці вимоги були скасовані постановою від 10.05.2018 р. №353.

Джерело: Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»