• Посилання скопійовано

Мінфін визначив порядок ведення Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності

Оприлюднено проект наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку ведення Реєстру аудиторів та суб’єкті аудиторської діяльності»

Мінфін визначив порядок ведення Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності

Мінфін оприлюднив проект свого наказу «Про затвердження Порядку ведення Реєстру аудиторів та суб’єкті аудиторської діяльності» (завантажити).

Цей документ підготовлено з метою реалізації норм частини сьомої  статті 20 Закону №2258-VIII, згідно з якими порядок ведення Реєстру визначає центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері бухгалтерського обліку та аудиту.

Отже, проектом наказу Мінфіну пропонується визначити порядок ведення Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, зокрема:

  • загальні засади формування і ведення Реєстру, 
  • надання інформації про аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності з Реєстру.

Реєстр – це автоматизована система збирання, накопичення, захисту, обліку та надання інформації про аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, які мають право на провадження аудиторської діяльності в Україні.

Реєстр є публічним, оприлюднюється і підтримується в актуальному стані у мережі Інтернет на веб-сторінці Аудиторської палати України

Плата за внесення інформації до Реєстру не справляється.

Ознайомитися з текстом Порядку можна тут (завантажити). 

Планується, що цей наказ набере чинності з 1 жовтня 2018 року.

***

Читайте також: Щорічний аудит – для кого він буде обов’язковим?

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»