• Посилання скопійовано

Уряд погодив подання на ратифікацію Угоди між Україною та Сінгапуром

Угода між Україною та Сінгапуром спрямована на уникнення подвійного оподаткування, запобігання ухиленню від сплати податків, а також взаємне зменшення податкових перешкод для закордонних інвестицій і торгівлі

Уряд погодив подання на ратифікацію Угоди між Україною та Сінгапуром

Угода між Україною та Сінгапуром спрямована на уникнення подвійного оподаткування, запобігання ухиленню від сплати податків, а також взаємне зменшенню податкових перешкод для закордонних інвестицій і торгівлі, - повідомляє прес-служба Мінфіну.

Необхідність ратифікації цієї Угоди та Протоколу до неї пояснюється тим, що доходи, які виникають в економічних відносинах між резидентами України та Сінгапуру, підлягають оподаткуванню у подвійній юрисдикції: у державі, в якій одержувач доходу є резидентом, та у державі, в якій здійснюється діяльність, щодо якої виникає дохід.

Подальша ратифікація Угоди матиме позитивний вплив на підприємців обох країн, адже вони отримають гарантії.

По-перше, прибутки, одержані від підприємницької діяльності на території іншої країни, а також з джерел у цій іншій країні у вигляді дивідендів, процентів та роялті, не підлягатимуть подвійному оподаткуванню.

По-друге, підприємці однієї держави будуть оподатковуватись в іншій державі на тих самих умовах, що й підприємці цієї іншої держави.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»