• Посилання скопійовано

Ризик поширення вірусу через поштові відправлення відсутній, – глава Держмитниці

ДМС не планує вводити додаткові заходи контролю за поштовими відправленнями, оскільки ризик поширення вірусу у такий спосіб відсутній

Ризик поширення вірусу через поштові відправлення відсутній, – глава Держмитниці

«Інтерфакс-Україна» розповідає, що Державна митна служба не планує вводити додаткові заходи контролю за поштовими відправленнями, оскільки ризик поширення вірусу у такий спосіб відсутній. Про це повідомив глава відомства Максим Нефьодов.

«Всесвітня організація здоров'я не підтверджує перенесення вірусу на фізичних предметах довше ніж декілька годин, тому ризику в пошті ми не бачимо наразі. Якщо рекомендації зміняться, думатимемо», – сказав він.

Водночас, за словами Нефьодова, деякі затримки в поштових відправленнях можливі через скорочення кількості рейсів і збільшення часу на проходження кордонів вантажним транспортом.

«Але, сподіваємося, що зупинки торгівлі через інтернет або доставки товарів поки що не буде», – додав глава Держмитниці.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»