• Посилання скопійовано

Декларація на податкову знижку подається протягом всього звітного року

Громадяни, які бажають скористатися правом на нарахування податкової знижки, мають право надавати річну податкову декларацію протягом всього поточного року - включно по 31 грудня 2014 року

Декларація на податкову знижку подається протягом всього звітного року

Громадяни,  які  у минулому році отримували заробітну плату та  понесли певні витрати, перелік яких визначений Податковим кодексом України,  мають право  на нарахування податкової знижки. Для цього  їм  необхідно  надати податкову декларацію про майновий стан і доходи,   в якій   відобразити  понесені витрати та розрахувати суму податку до повернення.

Громадяни, які  бажають скористатися правом  на нарахування податкової знижки,   мають право надавати   річну  податкову  декларацію   протягом  всього поточного року - включно  по 31 грудня 2014 року. 

Джерело: ДФС у Запорізькій області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»