• Посилання скопійовано

Про включення до Реєстру волонтерів повідомляє податкова інспекція

Це відбувається протягом одного робочого дня після отримання та розгляду заяви

Про включення до Реєстру волонтерів повідомляє податкова інспекція

Спеціалісти податкової інспекції Голосіївського району повідомляють, що підтвердженням включення волонтера до Реєстру волонтерів АТО є повідомлення органу ДФС про включення волонтера АТО до Реєстру із зазначенням відповідних реквізитів про нього.

Зокрема, пунктом 2.5 Порядку формування та ведення Реєстру волонтерів АТО встановлено, що протягом одного робочого дня, що настає за днем отримання заяви, орган ДФС повідомляє фізичну особу - благодійника про результати розгляду заяви у порядку, визначеному статтею 42 глави 1 розділу II Кодексу. У разі включення фізичної особи - благодійника до Реєстру у листі зазначаються відповідні дані, наведені у пункті 1.3 розділу I цього Порядку, а у разі повернення документів на доопрацювання вказується причина повернення. 

Джерело: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»