• Посилання скопійовано

Перерахування коштів на електронний рахунок у СЕА РП та СЕ: як заповнити платіжне доручення?

У разі перерахування коштів з власного поточного рахунка на електронний рахунок у СЕА РП та СЕ у полі «Отримувач» зазначаються найменування або прізвище, ім’я та по батькові (за наявності) платника акцизного податку

Перерахування коштів на електронний рахунок у СЕА РП та СЕ: як заповнити платіжне доручення?

«Вісник. Офіційно про податки»

При перерахуванні коштів з власного поточного рахунку на електронний рахунок в СЕАРП та СЕ поля платіжного доручення заповнюються відповідно до повідомлення ДПС.

Поля «Отримувач» та «Призначення платежу» платіжного доручення заповнюється платником згідно з вимогами щодо заповнення реквізитів розрахункових документів, викладених у додатку 9 до Інструкції № 22.

Відповідно до п. 3.7 цієї Постанови реквізит «Призначення платежу» платіжного доручення заповнюється платником так, щоб надавати повну інформацію про платіж та документи, на підставі яких здійснюється перерахування коштів отримувачу. Повноту інформації визначає платник з урахуванням вимог законодавства України.

Отже, у разі перерахування коштів з власного поточного рахунка на електронний рахунок у СЕАРП та СЕ у полі «Отримувач» зазначаються найменування або прізвище, ім’я та по батькові (за наявності) платника акцизного податку, а у полі «Призначення платежу» друкується роз’яснювальна інформація щодо платежу у довільній формі (наприклад: «перераховано з власного поточного рахунка на електронний рахунок»).

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»