• Посилання скопійовано

Податківці нагадали про терміни декларування ПДФО

Крім обов'язкового декларування доходів, громадяни мають право подавати декларацію для отримання податкової знижки та повернення частини сплаченого до бюджету ПДФО

Податківці нагадали про терміни декларування ПДФО

Налоговая декларация об имущественном состоянии и доходах, полученных гражданами в 2013 году, подается до 1 мая текущего года в органы доходов и сборов по налоговому адресу плательщика, т. е. по месту регистрации согласно паспортным данным.

Кроме обязательного декларирования доходов, граждане имеют право подавать декларацию для получения налоговой скидки и возврата части уплаченного в бюджет НДФЛ. Для реализации права на налоговую скидку по результатам 2013 года плательщики могут подать декларацию в течение всего года.

Об этом напомнило Миндоходов в своем разъяснении.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»