• Посилання скопійовано

Оновлено бланки звітності до Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві

Постанова ФСС НВВ від 21.09.2012 р. №32 «Про внесення змін до Порядку віднесення страхувальників до класу професійного ризику виробництва з урахуванням виду їх економічної діяльності та проведення перевірок достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності (у тому числі основний)»

ФСС НВВ вніс зміни до Порядку віднесення страхувальників до класу професійного ризику виробництва з урахуванням виду їхньої економічної діяльності та проведення перевірок достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності.
Зокрема, в новій редакції викладено додатки 1 ? 6 та 8 ? 10, серед яких:
1) заява про зміну класу професійного ризику виробництва та розміру єдиного внеску (додаток 3);
2) відомість розподілу кількості працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності за 20__ рік (додаток 5).
Нагадуємо, що перший документ страхувальник подає у разі незгоди щодо встановленого класу профризику виробництва. Заява подається до Фонду протягом 10 робочих днів після отримання від ПФУ повідомлення про взяття на облік платником єдиного соцвнеску.
Відомість за новою формою усі роботодавці мають подати за 2012 рік до 25.01.2013 р.

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»