• Посилання скопійовано

З 11 грудня - нові форми реєстраційних документів для отримання послуг ЕЦП

Для удосконалення процедур ідентифікації та автентифікації клієнтів під час надання послуг електронного цифрового підпису внесено зміни до Регламенту Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС та затверджено нові форми реєстраційних документів

З 11 грудня - нові форми реєстраційних документів для отримання послуг ЕЦП

Переглянути Зміни №5 до Регламенту АЦСК ІДД ДФС можна тут».

Зміни №5 до Регламенту АЦСК ІДД ДФС наберуть чинності через 10 календарних днів з дня їх розміщення (публікації) на  ресурсі АЦСК ІДД ДФС (з 11.12.2017 р.), після чого інформаційне наповнення ресурсу буде приведено у відповідність до цих змін.

Крім цього, наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 29.11.2017 р.№150 «Про затвердження форм реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису» затверджено нові форми реєстраційних документів:

  • Договір про надання послуг електронного цифрового підпису;
  • Реєстраційна картка (для фізичної особи);
  • Реєстраційна картка (для юридичної особи);
  • Додаток до Реєстраційної картки;
  • Заява про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа;
  • Додаток до заяви про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа.

Нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису набувають чинності з 11 грудня 2017 року.

Форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися віддаленими пунктами реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС до 08 грудня 2017 року включно.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна у розділі «Реєстрація користувачів».

Джерело: АЦСК ІДД ДФС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»