• Посилання скопійовано

Плануєте подати через Е-кабінет форми №1-ОПП чи №20-ОПП: які формати слід обирати?

Податківці навели ідентифікатори форми заяв за ф. №1-ОПП, ф. №17-ОПП та повідомлення за ф. №20-ОПП

Плануєте подати через Е-кабінет форми №1-ОПП чи №20-ОПП: які формати слід обирати?

Податківці у підкатегорії 119.13 «ЗІР» нагадують, що платники податків, які уклали з відповідним контролюючим органом договір про визнання електронних документів, подають через спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності» або інформаційно-телекомунікаційну систему «Електронний кабінет»:

  • заяву за ф. № 1-ОПП (для юросіб та відокремлених підрозділів) з позначкою «Відомості про особу, відповідальну за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку» – за ідентифікатором J1312101;
  • заяву про взяття на облік за неосновним місцем обліку за ф. №17-ОПП – за ідентифікатором J1312201;
  • повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за ф. №20-ОПП – за ідентифікатором J1312002.

 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»