• Посилання скопійовано

Інструкцію з бухобліку ПДВ скасують: проект від Мінфіну

Проектом наказу Мінфіну пропонується визнати такою, що втратила чинність, Інструкцію з бухгалтерського обліку податку на додану вартість

Інструкцію з бухобліку ПДВ скасують: проект від Мінфіну

Міністерство фінансів оприлюднило проект свого наказу «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Міністерства фінансів України» (завантажити).

Цим документом пропонується визнати такою, що втратила чинність, Інструкцію з бухгалтерського обліку податку на додану вартість, затверджену наказом Мінфіну від 01.07.1997 р. № 141. Разом з цим скасовується ще дев'ять наказів МФУ, якими раніше вносилися зміни до цієї Інструкції.

Очікується, що цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. А поки що зауваження та пропозиції до проекту наказу можна надавати  у письмовій та/або електронній формі за такими адресами: 

  • Міністерство фінансів України, 01008, м. Київ-8, вул. Грушевського, 12/2 або 04071, м. Київ, вул. Межигірська, 11, e-mail: y.shevchuk@minfin.gov.ua.
  • Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Облік окремих операцій

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Облік окремих операцій»