• Посилання скопійовано

Декларація з рентної плати зазнає змін: проект Мінфіну

Державна фіскальна служба оприлюднила проект наказу Мінфіну „Про внесення змін до форми Податкової декларації з рентної плати”

Декларація з рентної плати зазнає змін: проект Мінфіну

Як відомо, Законом  №909-VIII  внесено зміни до Податкового кодексу України, згідно з якими відмінено сплату авансових внесків та змінено податковий (звітний) період з кварталу на місяць для рентної плати за:

  • користування надрами для видобування корисних копалин за видобування нафти, конденсату, природного газу, у тому числі газу, розчиненого у нафті (нафтового (попутного) газу), етану, пропану, бутану;
  • користування радіочастотним ресурсом України;
  • транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України.

Крім того, скасовано рентну плату за транзитне транспортування трубопроводами природного газу територією України.

На виконання вимого чинного законодавства Державною фіскальною службою підготовлено проект наказу Мінфіну „Про внесення змін до форми Податкової декларації з рентної плати”, яким передбачається внести зміни до чинної форми декларації з рентної плати.

Зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторного акту надавати у письмовій та електронній формі протягом двох тижнів з дня публікації цього оголошення на адресу розробника:

поштову – 04655, Львівська площа, буд. 8, Державна фіскальна служба України, Департамент податків і зборів з юридичних осіб,

електронну – avitenko@sfs.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд. 9/11.

Переглянути проект нової форми декларації з рентної плати можна тут >>>

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»