• Посилання скопійовано

Фонд соцстраху нагадує: підприємці також повинні подавати форму №Ф4-ФСС з ТВП

Фізособи-підприємці відносяться до категорії страхувальників на загальних підставах, мають право на матеріальне забезпечення та соціальні послуги та повинні подавати Звіт за формою №Ф4-ФСС з ТВП

Фонд соцстраху нагадує: підприємці також повинні подавати форму №Ф4-ФСС з ТВП

Фонд з ТВП у листі від 19.08.2016 р. №3.2-29-1435 нагадує, що фізособи - підприємці відносяться до категорії страхувальників на загальних підставах і мають право на матеріальне забезпечення та соціальні послуги відповідно до Закону №1105 за умови сплати страхових внесків до Фонду.

Загальна сума нарахованих фізособою-підприємцем витрат на матеріальне забезпечення та сума отриманого фінансування мають бути відображені ним у Звіті за формою №Ф4-ФСС з ТВП (р. 21 "Витрати з початку року", р. 6 "Отримано від Фонду з початку року"), поданому до робочого органу Фонду, що підтверджуватиме виконання зобов'язань Фонду в частині забезпечення фінансування страхувальника за рахунок коштів Фонду.

Відповідно до ст. 165-5 КУпАП за несвоєчасне подання, неподання або подання недостовірної звітності щодо використання страхових коштів тягне за собою накладення штрафу від 8 до 15 н.м.д.г. (136-255 грн - від ред.)

Новини на тему:

 - Звіт за формою №Ф4-ФСС з ТВП: рекомендації щодо заповнення;

 - Виправляємо помилки у звіті за формою №Ф4-ФСС з ТВП;

 - Відображаємо фінансові санкції за результатами перевірок у звіті за формою №Ф4-ФСС з ТВП

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Фонд соціального страхування України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»