• Посилання скопійовано

Нацрада реформ хоче ввести е-декларації для всіх українців

Впровадження в майбутньому нульової декларації для всіх громадян України - важлива частина антикорупційної реформи, - заявив Секретар Нацради реформ

Нацрада реформ хоче ввести е-декларації для всіх українців

Про це заявив Секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків у понеділок, 31 жовтня, під час брифінгу.

Шимків зазначив, що наступним кроком антикорупційної реформи має стати запровадження нульового декларування, яке передбачає необхідність надати дані про доходи та майно для всього населення країни.

«Впровадження в майбутньому нульової декларації для всіх громадян України є важливою частиною реформи», - наголосив заступник глави АП. «У нас в Україні досить безпрецедентний випадок у світовому масштабі, тому що такого рівня публічності не існує в жодній країні світу. Це факт. Ви не знайдете в реєстрах європейського співтовариства інформації про готівкові кошти політиків і держслужбовців, ви не знайдете інформації про їхні особисті речі», - сказав він.

Нагадуємо, що 30 жовтня завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.

Система електронного декларування почала працювати з 1 вересня 2016 року.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»