• Посилання скопійовано

Внесено зміни до форми статзвітності №2-буд (квартальна)

Зі звіту за IІ квартал 2017 року оновлений звіт №2-буд подаватимуть органи державного архітектурно-будівельного контролю

Внесено зміни до форми статзвітності №2-буд (квартальна)

Держстат наказом від 12.06.2017 р. № 133  вніс зміни до форми державного статистичного спостереження № 2-буд (квартальна) "Звіт про прийнятий в експлуатацію закінчений будівництвом об’єкт", затвердженої наказом Держстату від 05.08.2014 р. № 225

Відтепер цей звіт подаватимуть органи державного архітектурно-будівельного контролю (раніше - юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб-замовники, місцеві органи виконавчої влади або органи місцевого самоврядування щодо об’єктів, забудовниками яких є фізичні особи або фізичні особи-підприємці).

Окрім того, звіт доповнено новим рядком про код ЄДРПОУ замовника об’єкта (для юридичної особи, відокремленого підрозділу юридичної особи).

Вперше подавати цей звіт за зміненою формою потрібно буде зі звіту за IІ квартал 2017 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»