• Посилання скопійовано

Обов'язкове декларування валютних цінностей, які перебувають за кордоном, хочуть скасувати

Кабмін запропонує Верховній Раді скасувати обов'язкове декларування суб'єктами господарювання валютних цінностей та іншого майна за межами країни

Обов'язкове декларування валютних цінностей, які перебувають за кордоном, хочуть скасувати

Изменения внесут в Декрет Кабмина «О системе валютного регулирования и валютного контроля» от 19.02.1993 г. № 15-93, которым определены принципы валютного регулирования и порядок осуществления валютного контроля, - сообщает ЮРЛИГА.

По мнению авторов законопроекта, декларирование субъектами предпринимательства Украины наличия у них валютных ценностей, находящихся за пределами страны, и получение соответствующих справок превратилось в бюрократическую формальность, тогда как невыполнение данного требования наказывается штрафом.

Соответствующий законопроект с правками к Декрету Кабмина «О системе валютного регулирования и валютного контроля» от 19 февраля 1993 года № 15-93 был утвержден на заседании Правительства 14 июня 2017 года.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»