• Посилання скопійовано

Куди подавати декларацію з прибутку/звіт неприбутківців у разі зміни місцезнаходження?

Податківці розповіли, до якого контролюючого органу платник податку на прибуток/неприбуткова організація подає декларацію з податку на прибуток/звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та сплачує податок на прибуток у разі зміни місцезнаходження, пов’язаного зі зміною адміністративного району

Куди подавати декларацію з прибутку/звіт неприбутківців у разі зміни місцезнаходження?

ДФСУ у підкатегорії 102.23 ресурсу «ЗІР» зазначила, що платник податку на прибуток у разі зміни податкової адреси, пов’язаної зі зміною адміністративного району, подає декларацію з податку на прибуток та сплачує податок на прибуток за попереднім місцем податкової адреси (неосновним місцем обліку) до закінчення поточного бюджетного року, а починаючи з 1 січня наступного року – за новою податковою адресою (основним місцем обліку).

У разі зміни податкової адреси, пов’язаної зі зміною адміністративного району неприбутковою організацією, подання Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації здійснюється за новим місцезнаходженням (основним місцем обліку).

***

Читайте також:

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»