• Посилання скопійовано

Отримуєте послуги від ФОПів: чи зазначати їх у кількості працюючих за ЦПД

До кількості працюючих за цивільно-правовими договорами не належать фізособи-підприємці, які виконували роботи згідно з ЦПД

Отримуєте послуги від ФОПів: чи зазначати їх у кількості працюючих за ЦПД

За роз'ясненням податківців з підкатегорії 103.25 «ЗІР» згідно з абз. 8 п. 3.1 розд. III Порядку №4 навпроти напису «Працювало за цивільно-правовими договорами» проставляється кількість працівників, які працюють за цивільно-правовими договорами у звітному періоді.

Реквізити, передбачені, зокрема, абз. 8 п. 3.1 розд. ІІІ Порядку, заповнюються тільки в разі наявності у юридичної особи чи у самозайнятої фізичної особи найманих працівників і тільки для першої порції податкового розрахунку.

Відповідно до абз. 4 п. 3.3 розд. 3 Інструкції зі статистики кількості працівників, затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 28.09.2005 р. №286 із змінами та доповненнями, до кількості працюючих за цивільно-правовими договорами не належать громадяни-підприємці, які виконували роботи згідно з цивільно-правовими договорами.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»