• Посилання скопійовано

Держстат скасував форму №1-ціни (спожив)

З 1 січня 2020 року для органів державної статистики міст, у яких проводяться спостереження за змінами цін (тарифів) на споживчі товари (послуги), відміняється форма №1-ціни (спожив) (місячна)

Держстат скасував форму №1-ціни (спожив)

Держстат наказом від 04.07.2019 р. № 233 визнав таким, що втратив чинність, з 1 січня 2020 року наказ Державної служби статистики України від 29.08.2016 р. № 157. Ним було затверджено форму державного статистичного спостереження №1-ціни (спожив) (місячна) "Середні ціни (тарифи) та індивідуальні індекси цін (тарифів) на споживчі товари (послуги)".

Ця форма поширювалася на органи державної статистики міст, у яких проводяться спостереження за змінами цін (тарифів) на споживчі товари (послуги).

Тож з 1 січня 2020 року форму №1-ціни (спожив) (місячна) їм більше не потрібно буде подавати. Звісно, якщо до цього часу Держстат не перезатвердить її у новій редакції.

***

Читайте також:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»