• Посилання скопійовано

До 10 лютого включно слід востаннє подати Звіт про податкові пільги за 2019 рік

При звітуванні за 12 календарних місяців 2019 року слід застосовувати нові довідники

До 10 лютого включно слід востаннє подати Звіт про податкові пільги за 2019 рік

ДПС в Одеській області нагадує, що ДПСУ затвердила нові довідники податкових пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов'язкових платежів – №95/1 та №95/2 станом на 01.01.2020 р. Переглянути їх можна тут.

У довідниках надано перелік пільг із податку на прибуток підприємств, плати за землю, ПДВ, акцизного податку, податку на нерухоме майно, місцевих податків та зборів, державного мита, а також початок та кінець дії пільг.

Увага! При звітуванні за 12 календарних місяців 2019 року слід застосовувати нові довідники. Звіт про податкові пільги за 2019 рік подається востаннє до 10 лютого 2020 включно.

Відповідно до постанови КМУ від 31.10.2018 р. №891 з 1 січня 2020 року скасовано обов’язок складання та подання до контролюючого органу окремого звіту про суми податкових пільг. Облік сум податкових пільг, отриманих суб’єктами господарювання, здійснюватиметься контролюючими органами на підставі інформації, наявної в поданих такими суб’єктами господарювання податкових деклараціях.

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у Одеській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»