• Посилання скопійовано

Держстат через карантин змінив строки подання звіту за формою №51-пас

Звіт за формою №51-пас слід буде подати не пізніше 25 липня

Держстат через карантин змінив строки подання звіту за формою №51-пас

Держстат України розповідає, що у зв'язку із запровадженням карантину, згідно з постановою КМУ від 11.03.2020 р. №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), змінено термін подання звіту за формою №51-пас (2 рази на рік) «Обстеження фізичної особи-підприємця, що здійснює пасажирські автоперевезення на маршруті» – не пізніше 25 липня. Тобто звіт за формою №51-пас (2 рази на рік) слід подавати не за ІІ тиждень травня, а за ІІ тиждень липня.

Статистичний формуляр зі змінами за формою №51-пас (2 рази на рік) можна отримати з офіційного вебсайту Держстату, перейшовши за посиланням.

У безкоштовному програмному забезпеченні «Кабінет респондента» ця форма вже оновлена.

Принагідно нагадуємо, що Державна служба статистики України рекомендує всі форми державних статистичних спостережень та фінансової звітності надавати в електронному вигляді.

Джерело: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»