• Посилання скопійовано

22 листопада – останній день подання декларацій за жовтень

22 листопада буде граничним терміном подання податкової звітності за жовтень 2021 року

22 листопада – останній день подання декларацій за жовтень

ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує, що 22 листопада 2021 року - це граничний термін подання наступної податкової звітності за жовтень 2021 року:

Згідно з нормою (п. 49.20) ПКУ, у разі  якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем. Тому, граничний термін подання податкової звітності за жовтень - є 22 листопада  поточного року.

Також, пропонуємо кожному великому платнику податків скористатися онлайн-сервісом «Електронний кабінет платника податків» за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/, який надає можливість підготовки та подання до контролюючих органів електронної звітності та листування з контролюючим органом, що є вкрай важливим в період введення додаткових обмежувальних заходів, направлених на запобігання поширенню COVID-19.

 

Від редакції: Зауважимо, що через дію карантину до 31 грудня ДПС не може застосовувати фінштрафи за несвоєчасне подання декларацій. Але це не стосується ПДВ, акцизу та ренти. 

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»