• Посилання скопійовано

Незабаром знову зміниться форма декларації з податку на прибуток

ДПС оприлюднила проєкт змін до форми декларації з податку на прибуток. Вносяться вони з метою приведення форми до положень ПКУ щодо спецрежиму оподаткування резидентами Дія.Сіті за особливими умовами

Незабаром знову зміниться форма декларації з податку на прибуток

На офіційному вебпорталі ДПС розміщено проєкт наказу Мінфіну «Про затвердження Змін до форми Податкової декларації з податку на прибуток підприємств» (завантажити).

Його підготовлено з урахуванням змін, внесених до ПКУ Законом  №1946.

Основною метою підготовки проєкту Наказу є затвердження змін до форми декларації з податку на прибуток підприємств, затвердженої наказом Мінфіну від 20.10.2015 р. №897 (у редакції наказу Мінфіну від 18.04.2017 р. №467) (із змінами та доповненнями) з метою приведення її до положень ПКУ щодо спеціального режиму оподаткування резидентами Дія.Сіті за особливими умовами.

Зокрема, у заголовній частині декларації зʼявиться позначка для подання резидентами Дія.Сіті декларації з прибутку. Також зʼявляться згадки про цих платників податків в основній частині декларації та буде її доповнено новим додатком ДІЯ до рядка 06.3 ДІЯ Декларації.

Але, звісно, у разі затвердження змін до декларації всі платники податку на прибуток повинні будуть подавати вже оновлену форму.

За стандартом розміщення проєктів наказів ДПС чекає на зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом одного місяця на адресу розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львівська площа, буд. 8.

 

Додаткові матеріали

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»